מצרכים:
אופן הכנה:
מחממים את השמן בסיר גדול ומאדים את הבצל מספר דקות. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים סלרי, טימין וקוביות בשר ומטגנים את הבשר מכל צדדיו כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים חומוס, עצמות, עגבניות, מים, פלפל חריף, אבקת מרק ותבלינים, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעתיים עד שעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך.
לפני ההגשה מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה.
באדיבות אתר השף הלבן - http://www.chef-lavan.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה