My Great Web page

יום שישי, 28 בדצמבר 2012

סלמון ברוזמרין ושום


מצרכים:
4-פרוסות דג סלמון פרוס נקי ושטף.{חשוב; לבקש מ”הקצב” שיפרוס לכם רק מהחלק הקידמי הקרוב לראש. הוא יותר עסיסי מאשר החלק האחורי.)
שום כתוש בנדיבות.
פלפל שחור גרוס
שמן זית
עלים ירוקים-רוזמרין. סלרי שמיר.
אופן הכנה:
בתבנית רחבה בעלת שוליים לרפד בניר אפיה. לפזר את צרור העלים.
להניח עליו את פרוסות הדג במרחק קטן אחד מהשני. עליו למרוח שום 

כתוש. לפזר פלפל שחור ובנדיבות לצקת על כל פרוסה שמן זית. 

לאפות בתנור חם כ-15 דק’ או עד שזה מזהיב.

מומלץ להגיש כל מנה עם סלט ירוק. פירה או תפוח”א אפוי בניר כסף.

 המתכון מאתר השף הלבן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אופנת סרוגות